Stroomstoring

In een wereld waar elektriciteit de kloppende hartslag van ons dagelijks leven vormt, staat Viking Elektra klaar om die hartslag sterk en stabiel te houden. Onze expertise en snelle service in Amsterdam, Alphen aan de Rijn, Haarlem, Hoofddorp, en omliggende gebieden in Noord- en Zuid-Holland maken ons uw betrouwbare partner voor elke elektrotechnische uitdaging.

Lees meer

Uw specialist in storingsvrije elektra

Bij Viking Elektra beseffen we het belang van een storingsvrije elektra installatie voor zowel particulieren als bedrijven. Daarom hebben wij een gespecialiseerde storingsdienst in het leven geroepen, die van maandag tot en met vrijdag, van 07:00 tot 17:00 uur, klaarstaat om u bij te staan. Of u nu kampt met een acute stroomstoring, kortsluiting, of behoefte heeft aan het aanleggen van nieuwe elektra, onze vakbekwame elektriciens zorgen voor een snelle en effectieve oplossing.

Lees meer

Snelle respons bij stroomstoringen

Bij Viking Elektra begrijpen we hoe cruciaal een ononderbroken stroomvoorziening is voor zowel huishoudens als bedrijven. Daarom bieden we een speciaal ingerichte storingsdienst, bereikbaar 5 dagen per week van 07.00u tot 17.00u. Of het nu gaat om een plotselinge stroomstoring of een vervelende kortsluiting, ons team staat klaar om u te helpen. Met één telefoontje zorgen wij ervoor dat een ervaren elektricien uw kant op wordt gestuurd. Onze professionals zijn uitgerust met de kennis en het gereedschap om elke storing snel en vakkundig te verhelpen, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Wij streven ernaar om uw elektra zo snel mogelijk weer naar behoren te laten functioneren.

Onderhoud & service op maat

Naast onze storingsdienst, hechten we bij Viking Elektra groot belang aan het onderhoud van uw elektrische installaties. Regelmatig onderhoud is essentieel om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektra te waarborgen. Wij bieden op maat gemaakte onderhoudscontracten aan, zodat uw elektrische systemen altijd in topconditie zijn. Daarnaast staan we klaar met persoonlijk advies en ondersteuning voor al uw elektrotechnische projecten. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste materialen en oplossingen, afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Bij Viking Elektra bent u verzekerd van topkwaliteit materialen, deskundig advies en een service die net zo betrouwbaar is als onze producten.

Garantie voor kwaliteit en tevredenheid

Kiezen voor Viking Elektra betekent kiezen voor gemoedsrust. Onze focus op kwaliteit, duurzaamheid, en klanttevredenheid zorgt ervoor dat u altijd kunt vertrouwen op onze ondersteuning. Ontdek waarom klanten in de hele regio Noord- en Zuid-Holland ons verkiezen voor hun elektrotechnische behoeften. Neem vandaag nog contact op voor professionele hulp bij al uw elektravragen.

Neem contact op