Laadpalen

De toekomst van mobiliteit glinstert elektrisch en uw voortuin kan het podium zijn waar deze toekomst elke dag tot leven komt. Bent u de trotse eigenaar van een elektrische auto en beschikt u over de luxe van een eigen parkeerplek? Dan nodigt Viking Elektra u uit om deze toekomst met open armen te verwelkomen door te kiezen voor een eigen elektrische laadpaal. Verbeeld u de vrijheid van elke ochtend vertrekken met een volgeladen voertuig; klaar om elke reis, hoe groot of klein ook, aan te vangen.

Lees meer

Een laadpaal die bij u past

Het kiezen van de juiste laadpaal is een reis op zich. Het is een pad dat gevormd wordt door uw unieke behoeften: het type elektrische auto dat u bestuurt, de specifieke eisen van uw parkeerplek en natuurlijk uw dagelijkse rijpatronen. Bij Viking Elektra begrijpen we dat deze keuze geen one-size-fits-all oplossing kent. Daarom bieden we maatwerk advies, waarbij we samen met u elke hoek van uw thuissituatie verkennen om de perfecte match te vinden tussen laadpaal en levensstijl.

Lees meer

Altijd klaar om te vertrekken

Stelt u zich eens voor: nooit meer zoeken naar een vrij laadstation, nooit meer wachten tot uw auto eindelijk opgeladen is. Met een eigen laadpaal van Viking Elektra verandert uw woning in een energiehub, waar uw auto 's nachts oplaadt terwijl u rust.

Het gemak van thuis opladen transformeert niet alleen uw rijervaring, het verzekert u ook van een groenere toekomst, elke dag weer.

Neem de stap naar een groenere toekomst

Heeft de gedachte aan een eigen laadpaal uw interesse gewekt? Viking Elektra staat klaar om deze visie samen met u te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om uw rijervaring te revolutionaliseren. Samen zetten we de stap naar een duurzamere wereld, te beginnen bij uw eigen oprit. De toekomst van autorijden is hier, en het begint met een eenvoudige beslissing. Bent u er klaar voor?

Neem contact op