Renovatie

Renoveren met Viking Elektra betekent het vinden van de perfecte balans tussen historisch karakter en moderne voorzieningen. Ons team van experts gebruikt hun vakmanschap en de laatste technologieën om uw pand energiezuinig, comfortabel en veilig te maken. Of het nu gaat om geavanceerde toegangscontroles, beveiligingssystemen of nieuwe elektrische installaties, wij staan klaar om uw pand succesvol te moderniseren zonder zijn ziel te verliezen.

Lees meer

Onze expertise

Elk renovatieproject is uniek, en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom luisteren wij aandachtig naar uw wensen en behoeften om een op maat gemaakte oplossing te bieden. Met Viking Elektra haalt u niet alleen een team van ervaren elektriciens in huis, maar ook adviseurs die met u meedenken over de beste manier om uw pand te moderniseren zonder afbreuk te doen aan zijn authentieke uitstraling. Van de installatie van noodverlichting voor extra veiligheid tot het volledig vernieuwen van de elektrische infrastructuur voor een optimale werk- en woonomgeving, wij zorgen ervoor dat uw pand klaar is voor de toekomst.

Lees meer

Maak van uw pand een parel 

Opteren voor Viking Elektra is een sprong naar een moeiteloze metamorfose van uw pand. We streven ernaar om elke ruimte niet alleen een toonbeeld van energie-efficiëntie en comfort te maken, maar ook om elke stap van de reis naar vernieuwing gladjes en met precisie te navigeren. Onze passie ligt in het eren van de verhalen en het erfgoed van uw gebouw, terwijl we het naadloos verweven met de finesse van hedendaagse gemakken. Wij nodigen u uit voor een avontuur waarin we samen de historie koesteren en toch de sprong wagen naar een toekomstbestendig onderkomen. Klaar voor een vernieuwing die respect toont voor het verleden maar met beide armen de toekomst omarmt? Laat Viking Elektra het roer overnemen. Contacteer ons vandaag nog om uw visie tot leven te wekken.

Neem contact op